Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport joacă, astăzi, în Polivalentă, cu CSM Sighetu Marmaţiei

• partida restanţă din turul turneului semifinal, începe la ora 14.30 • de la echipa gazdă doar americanul DeAllen Jackson nu face parte din lot • “Nu va fi un meci uşor, dar îl vom aborda la victorie”, a declarat Mircea Totolici • cu o victorie, Cuza Sport urcă de pe locul al treilea, pe al doilea în clasamentul grupei

 

Astăzi, de la ora 14.30, baschetbaliştii de la Cuza Sport dispută partida restanţă din turul turneului semifinal al Ligii I, cu CSM Sighetu Marmaţiei. Întâlnirea se dispută la această oră la cererea echipei vizitatoare, care, imediat după jocul de la Brăila pleacă la Constanţa, acolo unde sâmbătă după-amiază, va evolua în compania formaţiei ABC Athletic.

Înaintea partidei directe, Cuza Sport se află pe locul al treilea, iar dacă va câştiga astăzi va urca pe poziţia a doua în clasamentul grupei, în timp ce echipa oaspete, CSM Sighetu Marmaţiei, se află pe ultimul loc al clasamentului.

La echipa gazdă nu sunt probleme de lot, doar americanul DeAllen Jackson nu intră în lotul pentru acest joc, el s-a refăcut, s-a antrenat cot la cot cu colegii săi, însă este menajat astăzi de antrenorii Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici.

Nu va fi un meci uşor, dar l-am pregătit foarte bine şi îl vom aborda la victorie, iar un succes ne asigură locul secund în clasament. Partida se dispută la ora 14.30 la cererea oaspeţilor, CSM-ul a dorit ca deplasările de la Brăila şi Constanţa să le facă o singură dată şi noi am fost de acord. Distanţele fiind foarte mari, şi noi procedăm la fel când urmează să jucăm cu echipe aflate la distanţă, dar care se găsesc în zone apropiate. DeAllen Jackson s-a refăcut, dar va fi menajat pentru această partidă. Aşteptăm cât mai mulţi suporteri la sala Polivalentă”, ne-a declarat Mircea Totolici, managerul clubului brăilean de baschet.

 

Turneul final se desfăşoară în perioada 25-27 mai

În altă ordine de idei, la începutul acestei săptămâni conducerea clubului Cuza Sport a depus la Primărie proiectul de finanţare, iar săptămâna viitoare un astfel de document va fi depus şi la Consiliul Judeţean, fondurile promise de administraţia locală fiind imperios necesare ca echipa de baschet brăileană să poată promova în Liga Naţională.

“Am depus deja proiectul la Primărie aşteptăm ca el să fie validat, să urmeze şedinţa Consiliului Local şi apoi să primim banii pentru a ne putea lupta în continuare cu şanse reale la promovarea în Liga Naţională. Un astfel de proiect îl vom depune, săptămâna viitoare, şi la Consiliul Judeţean. A fost stabilită şi perioada în care va avea loc turneul final în urma căruia primele două formaţii vor evolua din campionatul următor pe prima scenă a baschetului românesc, 25-27 mai. Cu sprijinul oficialităţilor locale sper să putem şi noi licita ca această competiţie finală să se dispute la Brăila”, a mai adăugat Mircea Totolici.
Categorie articol: 

Comentarii