Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport a câştigat la Sighetu Marmaţiei şi se califică la turneul final

• baschetbaliştii brăileni s-au impus cu 98-63 • cu trei etape înainte de încheierea turneului semifinal echipa brăileană se află pe locul al doilea

 

Formaţia brăileană de baschet a câştigat cu 98-63, meciul susţinut în deplasare, în etapa a 12-a, la penultima clasată, CSM Sighetu Marmaţiei şi, cu trei etape înainte de încheierea turneului semifinal a Ligii I, este deja calificată în careul de aşi al competiţiei, unde se va decide promovarea în Liga Naţională de baschet.

Jucătorii pregătiţi de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici au intrat în teren decişi să tranşeze repede partida în favoarea lor, iar acest obiectiv era deja asigurat după primul sfert, unul pe care Cuza Sport l-a câştigat cu 30-19. Formaţia de la Dunăre a avut aceeaşi evoluţie foarte bună şi în actul secund, astfel că la pauza mare conducea cu 57-36.

Sfertul al treilea a fost câştigat la pas, 27-17, tot de gruparea baschetbalistică brăileană.

Ultimul sfert al meciului a fost ceva mai echilibrat, brăilenii nu au mai forţat, însă şi aşa au câştigat şi acest ultim act al jocului cu 18-17, iar la general s-au impus cu 98-63 şi s-au calificat matematic la turneul final.

Cuza Sport se află pe locul al doilea în grupa semifinală, în acest moment, iar miercuri va disputa în deplasare, restanţa din prima rundă a competiţiei, cu CSO Voluntari, formaţie aflată pe poziţia a cincea.

Pentru Cuza Sport au marcat Adrian Movileanu 20 puncte, Joshua Keyes 16, Alin Andrieş 15, Ciprian Ţelinoiu 12, Florin Voiculeţ 10, Şerban Halici 7, DeAllen Jackson 7, Eduard Urdă 4, Radu Avramescu 3, Andrei Sava 2. Dan Feraru 2.
Categorie articol: 

Comentarii