Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport a câştigat clar, 92-62, la CN Aurel Vlaicu Bucureşti

• formaţia brăileană a controlat jocul cap-coadă şi a păşit cu dreptul la turneul semifinal • Andrei Damian şi Joshua Keyes au fost principalii marcatori ai echipei de la Dunăre

 

Cuza Sport a început foarte bine partea a doua a campionatului, cu o victorie la 30 de puncte, 92-62, în deplasare, la CN Aurel Vlaicu Bucureşti. Baschetbaliştii pregătiţi de Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici au câştigat trei reprize, iar una s-a încheiat la egalitate.

Cuza Sport a început în forţă primul sfert: a jucat la un nivel valoric ridicat şi s-a impus cu 27-18. Damian a reuşit două coşuri de 3 puncte în acest prim act, în al doilea a punctat de alte trei ori de la distanţă, iar formaţia brăileană a câştigat cu 22-14 sfertul secund şi la pauza mare avea un avantaj de 17 puncte în faţa celor de la CN Aurel Vlaicu Bucureşti.

După pauză, echipa bucureşteană a intrat în teren decisă să întoarcă soarta partidei însă  nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, 23-23, jumătate dintre punctele realizate de Cuza Sport în sfertul al treilea fiind realizate de americanul Joshua Keyes. În sfertul al patrulea, echipa antrenată de  Cătălin Ştefănescu şi Mircea Totolici a făcut un joc perfect şi s-a impus cu 20-7, Adrian Movileanu fiind cel care a marcat ultimele cinci puncte ale partidei.

Pentru Cuza Sport au marcat Andrei Damian 18 puncte, Joshua Keyes 18, Adrian Movileanu 12, Florin Voiculeţ 12, DeAllen Jackson 12, Alin Andrieş 10, Andrei Căpuşan 6, Dan Feraru 3, Andrei Sava 1. La formaţia brăileană au mai jucat Adrian Ţocu şi Eduard Urdă.
Categorie articol: 

Comentarii