Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport încheie anul cu încă o înfrângere la scor

• echipa brăileană a pierdut 120-33 la ABC Athletic Constanţa şi încheie 2018 pe ultimul loc în grupa B a Ligii Naţionale

 

Doar cu juniori din propria pepinieră, Cuza Sport a continuat seria înfrângerilor la scor în Liga Naţională. Formaţia pregătită de Mircea Totolici a fost învinsă în deplasare de  ABC Athletic Constanţa cu 120-33, pe sferturi 35-4, 35-8, 25-10, 25-11. Un scor care arată clar diferenţa valorică dintre o echipă cu jucători seniori experimentaţi şi una formată din juniori.

Practic, nici acest meci nu a avut istoric, iar după acest nou eşec formaţia brăileană se află pe ultimul loc în grupa B.

Cuza Sport mai are de disputat doar două meciuri în acest eşalon, ambele în ianuarie 2019. Pe 5 ianuarie, formaţia brăileană va juca în deplasare la CSO Voluntari, iar pe 12 ianuarie, acasă cu ABC Athletic Constanţa, meci după care echipa de seniori Cuza Sport probabil că se va desfiinţa.

Pentru Cuza Sport au marcat Florin Voiculeţ 8 puncte, Alexandru Koler 7, Vlad Beliciu 5, Vlad Popescu 4, Flavius Munteanu 4, Alexandru Marin 3, Alexandru Urdă 2. Au mai jucat Andrei Bogatu şi Andrei Dima.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii