Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuvinte şi emoţii

Plimbările, excursiile, timpul petrecut în compania celor dragi, a prietenilor şi a familiei, cluburile, toate ne-au binedispus şi ne-au îndepărtat pentru o bună perioadă de activitatea pe care acum ne-o reluăm.

Începutul noului sezon "muncitoresc" constă şi în reluarea activităţii în cadrul rubricii "Obiectiv-Junior ", unde avem oportunitatea de a ne face publică opinia, a noastră dar şi a celorlalţi adolescenţi, cu scopul de a-i determina pe cititori să înţeleagă importanţa exprimării părerii.
"Obiectiv -Junior" revine cu aceeaşi emoţie şi cu acelaşi spirit inovator, cu aceleaşi idei îndrăzneţe şi opinii interesante, scopul central fiind acela de a realiza o uniune în rândul tinerilor. Pentru mine, "Obiectiv-Junior " va însemna o nouă provocare, în care ritmul alert va concura cu ideile pe care le vom expune sub privirile atente ale cititorilor, idei care vor fi supuse criticii, menită să ne formeze, să ne determine să creăm un echilibru între latura subiectivă şi cea pe care o evidenţiem celorlalţi.
Dincolo de ceea ce a reprezentat vacanţa, de lucrurile noi pe care le-am întâmpinat sau le-am îndeplinit, experienţa ce vine din nerăbdarea dobândirii unor noi acţiuni şi activităti, creează un spaţiu dornic de creaţie. În dezvoltarea personală, acest an încărcat cu dorinţa de cunoaştere, de aprofundare a informaţiilor dobândite, se va îndrepta agale spre aceeaşi cutie a amintirilor, unde nu doar cuvintele îşi găsesc un loc, ci şi emoţiile pulsează puternic la fiecare licărire de atenţie din partea noastră. Fiindcă indiferent de cât încercăm să evităm suprapunerea amintirilor şi amânarea trecerii timpului, acestea se petrec şi marchează etape ce duc la evoluţia noastră ca indivizi. Anul acesta va bifa în agendele personale lucruri propuse şi realizate, va marca experienţe eşuate, dar vom parcurge acest traseu cu încrederea că întotdeauna vom putea îndeplini măcar o parte din ce ne propunem. Alături de "Obiectiv-Junior" putem să împărtăşim o parte din realizările celorlalţi şi totodată să câştigăm împlinirea noastră personală, ca juniori ai "Obiectivului".
Categorie articol: 

Comentarii