Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cutremur de 5,6 grade in insula indoneziana Sumatra

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade a fost resimtit, marti, in vestul insulei indoneziene Sumatra, provocind moartea unei persoane si ranirea altor 60, au anuntat Ministerul Sanatatii si institutul de meteorologie si geofizica din Jakarta, citate de AFP.
"O persoana in virsta de 70 de ani a murit si alte 60 au fost ranite", iar 25 de case au fost avariate, a declarat Rustam Pakaya, din cadrul ministerului.
Seismul s-a produs la ora locala 10.07 (06.07, ora Romaniei) la o adincime de zece kilometri, epicentrul fiind localizat la 51 de kilometri sud-vest de Tebing Tinggi, in provincia Bengkulu.
"Aparent nu s-au inregistrat pagube, dar seismul a fost resimtit in orasele Kepahiang si Bengkulu", declarase anterior Ali Imran, din cadrul institutului.
Institutul american de geofizica (USGS) a estimat la 5,4 grade magnitudinea cutremurului, care s-a produs la o zi dupa alt seism de 5,6 grade, conform institutului indonezian, acesta fiind inregistrat in insula Pagai Utara, in provincia Sumatra de Vest.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii