Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Curse aeriene suspendate din cauza epidemiei de Ebola

Compania britanică asigură de obicei patru zboruri săptămânale spre Monrovia, în Liberia, după o escală la Freetown, în Sierra Leone.
„Ne-am suspendat temporar zborurile spre şi dinspre Liberia şi Sierra Leone până la 31 august, din cauza deteriorării situaţiei sanitare din aceste două ţări. Siguranţa pasagerilor noştri, a membrilor echipajelor noastre şi a personalului de la sol reprezintă principala noastră prioritate", a subliniat un purtător de cuvânt al British Airways, potrivit agerpres.ro.
Liberia şi Sierra Leone sunt două dintre cele patru ţări africane, alături de Guineea şi Nigeria, care se confruntă cu o epidemie de o amploare fără precedent de Ebola, responsabilă de 887 de decese printre cele 1.603 cazuri de infectate înregistrate din martie, potrivit celui mai recent bilanţ difuzat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.
În faţa agravării situaţiei, măsurile de precauţie se multiplică în Africa şi în lume, în special pentru a evita propagarea virusului cu ajutorul călătoriilor aeriene, notează AFP.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii