Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Curs festiv la Facultatea de Inginerie Braila - "Armonie intre mediu si industria papetara"

Sala de conferinte a Teatrului "Maria Filotti" a gazduit ieri cursul festiv al ultimului an al studentilor de la Facultatea de Inginerie Braila din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati. In deschiderea evenimentului care a inceput cu intonarea imnului "Gaudeamus", a luat cuvintul decanul facultatii, conf. univ. dr. Adrian Goanta, care a felicitat studentii pentru finalizarea acestei etape a vietii lor si le-a recomandat sa nu se opreasca aici, sa mearga mai departe la masterat si sa aleaga una dintre cele trei variante: Analiza dinamica a masinilor si echipamentelor tehnologice, Sistemul calitatii in constructii si Inginerie asistata de calculator. Apoi a prezentat reusitele facultatii in domeniul stiintific, colaborarea cu o universitate din Rouen - Franta in domeniul agriculturii, perspectiva colaborarii cu alte universitati din Grecia sau Spania, si cele cinci proiecte Phare la care s-a lucrat, doua dintre ele apartinind Facultatii din Inginerie Braila.
Prodecanul Luiza Grigorescu a remarcat evolutia studentilor in anii de facultate si ca are toate motivele sa se mindreasca.
Secretarul stiintific al facultatii, conf. univ. dr. Constantin Stanciu a prezentat apoi ultimul curs din viata de studentilor, care a avut tema "Armonie intre mediu si industria papetara", prin care a evidentiat importanta unei mediu curat. Cei citiva zeci de absolventi mai au de sustinut examenul de licenta, dupa care se vor putea numi ingineri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii