Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Curs de ceramica la Centrul de Creatie

De luni incepe cursul de ceramica in cadrul proiectului Phare "Masuri active de ocupare a resurselor umane din mediul rural", la Centrul de Creatie. Directorul Maria Puscaciu a precizat ca acest curs a trezit interes in rindul comunitatilor din mediul rural, ca si cursul care va incepe la sfirsitul lunii, "Tehnici de cautare a unui loc de munca". Desi grupa era propusa sa fie formata din 15 persoane, au fost acceptate 22 pentru ca au fost mai multe solicitari. "Este adevarat ca unii cursanti abandoneaza, dar sint foarte putini si fac acest lucru numai din motive obiective. Majoritatea termina cursul si se dovedesc foarte interesati. Avem mult mai multe persoane dornice sa urmeze aceste cursuri, insa gratuit nu putem sa facem cursurile decit in cadrul proiectului. Daca vor fi dispusi sa plateasca pentru aceste cursuri, este posibil sa ne gindim sa mai organizam si alte serii", a spus Maria Puscaciu.
In aceste zile se finalizeaza cursurile de engleza si informatica, derulate tot in cadrul proiectului. Si aici au fost foarte multe solicitari, astfel ca grupa a fost formata din 25 de cursanti, mai multi decit numarul prevazut initial.
Localitatile vizate de proiectul Phare sint: Vadeni, Cazasu, Romanu, Gemenele, Smirdan, Chiscani, Tichilesti, Gropeni, Valea Cinepii, Tufesti si Bertesti. Aceste localitati au fost alese datorita potentialului turistic ridicat pe care il au. In cadrul proiectului se mai organizeaza cursuri de initiere in managementul afacerii si in managementul proiectelor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii