Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Curg amenzile pentru scandalagii şi şoferi teribilişti

într-o singură zi, poliţiştii au legitimat 155 de persoane şi au oprit pentru control 131 de autovehicule, 17 şoferi fiind testaţi cu alcooltestul • s-au dat amenzi de peste 20.000 lei, cele mai multe pentru nerespectarea Codului Rutier

 

Indivizii puşi pe scandal, aflaţi în baruri sau pur şi simplu pe stradă, au fost liniştiţi de poliţiştii porniţi în misiune. Şoferii vitezomani şi cei aflaţi sub influenţa alcoolului nu au trecut nici ei neobservaţi. Amenzile aplicate, într-o singură zi, au depăşit 20.000 lei.

La data de 6 aprilie, poliţişti brăileni de ordine publică, de la rutieră şi acţiuni speciale au acţionat în municipiu şi în judeţ, cu scopul menţinerii ordinii şi siguranţei publice, şi prevenirii faptelor antisociale comise pe fondul consumului de alcool. S-a acţionat şi pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere, prin identificarea şi sancţionarea celor care încalcă regulile de circulaţie.

Poliţiştii au verificat 18 unităţi economice, au legitimat 155 de persoane, dintre care 28 au fost controlate corporal sumar. În plus, au fost oprite în trafic 131 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 17 şoferi. În timpul raziei din ziua de joi, au fost constatate 3 infracţiuni şi 48 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 20.265 lei.

Dintre amenzile aplicate, 37 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 3 conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

La ora 13.40, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică l-au depistat în trafic pe un brăilean de 35 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DC 57, între localităţile Frecăţei şi Titcov, având permisul de conducere suspendat. El s-a ales cu un dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii