Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Curba l-a aruncat pe contrasens

O curbă i-a dat planurile peste cap unui şofer brăilean, din comuna Dudeşti. El nu a mai putut stăpâni volanul şi a ajuns pe contrasens, intrând în altă maşină.
Luni, la ora 09.45, Daniel H. (36 de ani), din municipiul Oneşti, judeţul Bacău, a sesizat, prin apel 112, faptul că, pe DJ 203, pe raza comunei Ulmu, a avut loc un accident rutier cu victime.
Poliţişti din Făurei s-au deplasat la faţa locului, au desfăşurat primele cercetări şi au stabilit că Daniel N. (30 de ani), din comuna Dudeşti, conducea autoturismul "Ford", proprietate personală. "Într-o curbă la stânga, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de către H. Daniel.
După producerea impactului a rezultat rănirea uşoară a unui pasager de 67 de ani, din autoturismul condus de cel din urmă, fiind transportat cu ambulanţa la UPU Brăila", a spus scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Comentarii