Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Curățenie la statuia generalului Eremia Grigorescu

* întreg ansamblul statuar a fost reabilitat, pe cheltuiala proprie, de către firma care se ocupă de asfaltările din municipiu * "La viitoarele solicitări ale primăriei, așa cum s-a întâmplat și în cazul de față, vom mai face și alte lucrări similare", a dat asigurări patronul firmei respective, omul de afaceri Aurel Gropeneanu

 

Zona statuii generalului Eremia Grigorescu de pe strada cu același nume, chiar în fața Căminului militar Brăila, a fost reabilitată de către salariații firmei "Micatis", cea care are sub contract cu Primăria Brăila lucrările de reparație a străzilor și trotuarelor din orașul nostru. "Municipalitatea ne-a rugat să facem curățenie în zona respectivă, astfel încât a fost curățat bustul statuii, precum și plăcile de marmură de pe soclu și trepte, inclusiv zona din spate unde sunt montate ghivecele cu flori. De asemenea, au fost relipite plăcile desprinse. Totul s-a întâmplat pe cheltuiala firmei, în sensul că nu vom cere decontarea acestor lucrări. La viitoarele solicitări ale primăriei, așa cum s-a întâmplat și în cazul de față, vom mai face și alte lucrări similare", ne-a declarat omul de afaceri Aurel Gropeneanu, patronul firmei "Micatis Prod".

După cum v-am mai informat, la începutul lunii octombrie anul trecut, “Micatis Prod” SRL, în asociere cu “Construcția” SA Tecuci, a câștigat contractul de reparații stradale, la licitația organizată de Primăria Brăila, pe principiul "prețului cel mai mic". Astfel, firma brăileană s-a angajat să facă toate lucrările contra sumei de 5.509.055 lei plus TVA. Contractul are ca termen de finalizare 12 luni și prevede pentru reparații carosabil suprafața de 146.700 metri pătrați, pentru drumuri împietruite s-au prevăzut 40.000 mp, pentru pavaje 9.000 mp, pentru trotuare și alei 5.500 mp, iar pentru borduri 4.500 metri liniari.
Categorie articol: 

Comentarii