Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Surdila Greci la oină - ediţia a V-a

la oină, iar meciurile s-au ridicat la nivelul unora oficiale, atât prin prisma evoluţiei jucătorilor, cât şi prin cea a numărului foarte mare de spectatori care au venit să le urmărească.
Gazdele competiţiei au ocupat primele două locuri la finalul turneului, însă toate competitoarele au primit tricouri şi diplome pentru premiile speciale.
În aceeaşi zi s-a desfăşurat şi Cupa satelor la oină, o întrecere între o formaţie de sportivi veterani şi una de tineret, un meci de retragere din activitatea sportivă pentru unii jucători. Ambele au primit din partea organizatorilor tricouri şi diplome.
Competiţiile de la Surdila Greci au fost organizate de clubul Victoria şi Primăria comunei Surdila Greci, Asociaţia Judeţeană de Oină şi au fost finanţate de către DJST.
"A fost o ediţie cu un mare impact la public, iar localnicii, care deja au devenit buni cunoscători ai acestui sport, au apreciat eforturile făcute de jucători, creând o atmosferă foarte frumoasă. Sufleteşte i-am simţit implicaţi în fenomenul de oină", a declarat Cornel Săndulescu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Oină.
Categorie articol: 

Comentarii