Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Sperantelor - Memorial Gheorghe Ola

Etapa judeteana a Cupei Sperantelor - Memorial Gheorghe Ola, competitie rezervata copiilor nascuti in anii 1996, 1997 si mai mici se apropie de final.
La prima categorie de virsta echipa pregatita de Dumitru Bulancea, CS Viitorul, este neinvinsa. Viitorul a invins CF Braila cu 2-0, goluri marcate de Iordache si Fluieraru, iar in etapa a doua a trecut cu 6-5 de CS Pressing. Fluieraru 3, Sorin Negru 2 si Cristian Sandu au inscris pentru echipa invingatoare, Iulian Vasile 2, Dragos Gurgu, George Ababei si Paul Zaharia pentru Pressing.
Tot la aceasta categorie de virsta, CF Braila a trecut cu 5-2 de CS Pressing.
La copii nascuti in 1997 si mai mici, grupa de virsta la care echipa fanion a orasului nu are reprezentanta, s-a disputat un singur meci, CS Pressing - CS Viitorul. Partida s-a incheiat cu scorul de 4-1 pentru Viitorul pentru care au inscris Alexandru Paul 3 si Alin Udrea. Golul echipei Pressing a fost marcat de Tudose.
Vineri, de la ora 16.30, se va derula ultimul meci al turneului, CS Pressing - CS Viitorul, dupa care va urma festivitatea de premiere.
Competitia este organizata de catre Asociatia Judeteana de Fotbal in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si este finantata de catre Directia pentru Sport a Judetului.
Categorie articol: 

Comentarii