Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa sperantelor memorial "Gheorghe Ola"

Duminica trecuta la Sala Polivalenta s-au derulat primele partide din cadrul Memorialului "Gheorghe Ola" la fotbal. Competitia la care participa echipele Viitorul Braila, CF Braila si Petrolul este rezervata copiilor nascuti in anii 1995 si 1996, cistigatoarea de la fiecare catogorie de virsta urmind sa participe la faza interjudeteana.
In primul joc CF Braila, formatie pregatita de Marin Oprea a cistigat cu 2-1 in fata Viitorului lui Ionel Iuga. Ambele goluri ale invingatorilor au fost marcate de Cristian Vlad in timp ce pentru invinsi a inscris Sorin Negru.
"Parca se joaca altceva la aceasta editie si este normal, pentru ca a mai trecut un an si copiii au capatat experienta. Ii remarc in primul rind pe cei doi marcatori, Negru si Vlad, doi copii dotati care daca vor continua sa se pregateasca la fel de serios vor ajunge fotbalisti adevarati", a declarat la finalul meciului Ionel Iuga.
In cel de al doilea meci, cel de la categoria de virsta 10 ani, CF Braila a invins Viitorul cu 4-2.
Marti, 31 octombrie, in cea de a doua etapa, s-a derulat doar o singura partida - cea dintre Petrolul si CF Braila. Echipa oaspete a deschis scorul in minutul 27 prin Constantin Straua, dar dupa numai trei minute petrolistii lui Viorel Cosma au reusit sa restabileasca egalitatea, golul gazdelor fiind marcat de Paul Olmazu.
Meciurile se disputa tur-retur, cea de a doua parte a competitiei urmind sa inceapa simbata, 4 noiembrie, de la ora 17, cind este programata partida dintre Petrolul si CF Braila in care se vor duela copii nascuti in anul 1995.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii