Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa "Speranţele rugbyului brăilean"

Duminica trecută, pe terenul din Parcul Monument, în organizarea R.C. Brăila şi a Directiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, s-a desfăşurat Cupa"Speranţele rugbyului brăilean" - prima ediţie, o competiţie rezervată elevilor din ciclul gimnazial.
Scopul acţiunii a fost acela al popularizării jocului de rugby în rândul elevilor din ciclul gimnazial şi al selecţiei viitorilor sportivi de performanţă.
Astfel că, în prezenţa unui numeros public format din părinţi şi elevi, cele patru echipe participante şi-au disputat în mod sportiv şansele de a câştiga turneul.
"A fost o încântare să vezi cum micuţii competitori joacă rugby dând dovadă de reale calităţi pentru practicarea acestui sport bărbătesc", a precizat profesorul Dan Niculescu.
La finalul turneului, locul întâi i-a revenit echipei de la Şcoala dinTudor Vladimirescu, pregătită de profesorul Florin Giurgiu, pe doi s-a clasat formaţia Şcolii din Tufeşti, pe trei cea a Şcolii "Radu Tudoran", iar pe patru cea Şcolii "Mihai Viteazul".
Participanţilor le-au fost oferite din partea DJST cupe, diplome şi dulciuri.
"Rugby Club Brăila încearcă să atragă tot mai mulţi copii, iar ultima competiţie demonstrează că eforturile noastre nu au rămas fără ecou. Clubul nostru a dat mereu idividualităţi pentru naţionala României şi o să mai dea, pentru că acest sport are tradiţie în Brăila", a declarat Constantin Baciu, directorul executiv al RC Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii