Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa satelor a ajuns la Cazasu

• în finala ediţiei 2019, Cazasu a câştigat cu 3-2, la loviturile de departajare, partida cu echipa din Plopu

 

Ediţia din acest an a Cupei satelor la fotbal, competiţie rezervată echipelor formate din băieţi născuţi în anul 2007 sau mai mici şi fete născute în anul 2005 sau mai mici, a fost câştigată de echipa din Cazasu. O localitate cu mulţi copii talentaţi cărora le place să joace fotbal.

Faza finală a competiţiei organizate de AJF Brăila, la care au participat 8 echipe a avut loc la Plopu sâmbăta trecută.

În sferturile de finală s-au înregistrat următoarele rezultate: Zăvoaia - Tichileşti 5-4, după exectarea loviturilor de departajare, Cazasu - Şuţeşti 3-1, Ciocile - Lanurile 0-6, Salcia Tudor - Plopu 0-3.

În semifinale, echipa din Cazasu s-a impus la limită, 1-0, în partida cu formaţia din Lanurile, iar Plopu a trecut cu 6-2 de Zăvoaia.

La finalul timpului regulamentar din finala mare, scorul dintre echipele din Cazasu şi Plopu a fost egal, 1-1. La loviturile de deprtajare formaţia din Cazasu s-a impus cu 3-2 şi a câştigat competiţia din acest an.

Finalistele au fost recompensate cu diplome, cupe şi câte o minge, iar echipele învinse din semifinale au primit câte o diplomă şi o minge. Celelalte patru formaţii au primit diplome de participare, premierea fiind oficiată de Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF Brăila.

Au fost acordate şi premii speciale, Cătălin Niţă de la Salcia Tudor fiind desemnat drept cel mai tehnic jucător,  Denisa Băcanu de la Cazasu, cea mai tehnică jucătoare, iar Alexandru Gavrilă de la Plopu a primit premiul rezervat celui mai bun marcator.
Categorie articol: 

Comentarii