Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Romaniei la Taekwondo wtf

Un lot de 12 sportivi de la CS Impact au participat la cea de-a IX-a editie a Cupei Romaniei la Taekwondo wtf, competitie care s-a derulat in perioada 23-24 octombrie la sala Polivalenta din Bucuresti.
La cel mai important concurs din calendarul competitional intern al Federatiei Romane de Taekwondo wtf, sportivii pregatiti de Mihaela Patroaica au obtinut rezultate foarte bune.
Cele doua titluri nationale care au intrat in palmaresul clubului brailean au fost adjudecate de Simina Custura la cadeti 2, categoria -30 kg si de Alexandru Stanila, la cadeti 1, categoria -49 kg.
Prezenta in premiera la un concurs de o asemenea anvergura, Simina Custura a reusit, gratie unei evolutii de zile mari, sa-si adjudece medalia de aur, dupa trei meciuri incheiate cu tot atitea victorii. Dupa primele doua meciuri cistigate detasat, 8-1 si 7-0, Stanila s-a impus clar si in finala categoriei, obtinind astfel primul sau titlu de campion al Romaniei.
Vicecampion national a devenit Mihai Lazar, la cadeti 1, dupa ce a pierdut la limita, 6-7, finala categoriei -65 kg.
Cele trei medalii de bronz au fost adjudecate de Razvan Boldeanu, la copii 1, categoria -35 kg, Cosmin Rusu si Vlad Dita, la cadeti 1, categoria ^65 kg.
"As incepe prin a remarca ambitia si determinarea cu care au abordat aceasta competitie trei dintre medaliati. In primul rind tin sa o evidentiez pe Simina Custura, care in cele cinci luni de cind practica taekwondo a facut un progres semnificativ. In egala masura, Alexandru Stanila a avut o evolutie fara greseala, ceea ce l-a propulsat pe prima treapta a podiumului. Nu in ultimul rind, m-as referi si la Mihai Lazar, care pentru mine este adevaratul campion national si nu adversarul din finala. Concluzionind, apreciez ca rezultatele obtinute sint foarte bune daca tinem cont de conditiile de pregatire pe care le avem, o salita total improprie desfasurarii antrenamentelor de taekwondo, ceea ce demonstreaza faptul ca taekwondo-ul este un sport olimpic in care se regasesc din ce in ce mai multi copii, in pofida opiniilor neavizate a unor asa-zisi specialisti", a declarat Mihaela Patroaica, presedintele CS Impact Braila.ine este adevaratul campion national si nu adversarul din finala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii