Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Romaniei - etapa judeteana

Cistigatoarea editiei judetene a Cupei Romaniei, editia 2007, FC Urleasca, a pasit cu dreptul in noua stagiune. Miercuri, formatia din Urleasca s-a impus cu 5-1 in fata uneia dintre echipele "tari" din seria a doua a Campionatului judetean, Steaua Perisoru.
Gazdele au deschis scorul in minutul 15, prin Costel Soare, cel care este si sponsorul echipei si cu toate ca au dominat categoric pina la pauza nu au mai reusit decit o singura data sa perforeze poarta adversa, in minutul 20, cind Alin Mihai a fructificat o pasa primita de la Catalin Constandache, fostul portar al Petrolului Ianca si al Viitorului Insuratei.
Profitind si de faptul ca oaspetii nu au putut prezenta cea mai puternica garnitura, FC Urleasca a mai inscris de trei ori in partea a doua a intilnirii prin Costel Soare, Cristian Gheorghe si Viorel Dragomir. Adrian Tudor a reusit golul de onoare al formatiei vizitatoare, insa Steaua Perisoru a mai ratat trei mari ocazii in aceasta repriza.
Scorul etapei a doua a fost stabilit de Comagrim Dudesti, 6-2, in disputa de pe teren propriu cu Vointa Plopu, insa victorii la fel de categorice au realizat AS Jirlau, Vointa Baraganu dar si nou infiintata Sporting Silistea.
Tot miercuri, intr-un joc restanta din cadrul primei serii a Campionatului judetean de fotbal, CF Braila III s-a impus cu 8-4 in fata echipei Dacia Bertesti.

Rezultatele tehnice inregistrate miercuri, in Cupa Romaniei:
Sporting Silistea - Soimii Unirea 4-2
FC Urleasca - Steaua Perisoru 5-1
Romgal Romanu - Unirea Maxineni 0-3 neprezentare
Unirea Tric. Scortaru Vechi - Vointa Sutesti 1-0
Vointa Baraganu - Recolta Ciocile 4-2
Comagrim Dudesti - Vointa Plopu 6-2
Spicul Rimnicelu - Unirea Gradistea 3-1
AS Jirlau - Avintul Mircea Voda 5-0
Victoria Cazasu - Pandurii Tudor Vladimirescu 3-1
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii