Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa României - etapa judeţeană

Ambele formaţii au început prudent jocul, după care, până la finalul primelor 45 de minute, fiecare dintre combatante a trecut pe lângă deschiderea scorului. Jocul a fost la fel de spectaculos şi în partea secundă. Treptat, gazdele şi-au masat adversarii în propriul careu, dar abia în minutul 79 au reuşit să preia conducerea, după eurogolul lui Sorin Buteseacă.
Ghioca et company nu au renunţat la luptă şi când mai era doar un minut din timpul regulamentar de joc, Felix Marin a înscris pentru Recolta Tufeşti şi a trimis meciul în prelungiri.
Cu o linie de mijloc mult mai laborioasă, Fortino a căutat golul victoriei şi l-a reuşit aproape de finalul primei reprize a prelungirilor. Iliescu a fost faultat în careu, arbitrul de centru a arătat punctul cu var şi Cristi Irimia a înscris golul calificării în semifinale.
"Nu am avut obiective în acest sezon şi indiferent de rezultatul din semifinale, le mulţumesc jucătorilor pentru ambiţia şi devotamentul de care au dat dovadă în acest joc precum şi spectatorilor pentru atmosfera creată", a declarat la finalul partidei Fănel Băluţă, preşedintele clubului Fortino.
Scorul zilei, 10-3, a fost stabilit de Conpet Cireşu în deplasarea de la Deduleşti, după o partidă la care a asistat şi Bănel Nicoliţă.
Atletic a condus cu 1-0 la Galbenu, graţie reuşitei lui Băndărică (min. 11), însă a urmat o "dublă" a lui Săndel Tanislav, Viitorul Galbenu impunându-se cu 2-1 şi tot cu acelaşi scor a câştigat şi Victoria Traian disputa de la Voinţa Vişani.
Semifinalele etapei judeţene a Cupei României la fotbal se vor desfăşura sâmbătă, după următorul program:
- Gropeni: ora 17.00: Conpet Cireşu - Victoria Traian
- Ianca: ora 18.00: Fortino Ianca - Viitorul Galbenu

Rezultatele înregistrate în sferturile de finală:
Victoria Deduleşti - Conpet Cireşu 3-10
Viitorul Galbenu - Atletic Brăila 2-1
Voinţa Vişani - Victoria Traian 1-2
Fortino Ianca - Recolta Tufeşti 2-1
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii