Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa României deschide sezonul fotbalistic judeţean 2017

pentru echipele din seria I şi a III-a, Campionatul Ligii a V-a se reia pe 11 martie • pe 18 martie intră în scenă echipele din Liga a IV-a • prima etapă din acest an în seria a II-a a Ligii a V-a are loc pe 25 martie

 

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Brăila a decis ca Adunarea Generală la care participă toate echipele din campionatele pe care acest for local le organizează, să se deruleze sâmbătă, 4 martie. Atunci se vor stabili o serie de măsuri pentru ca meciurile programate în această primăvară să se dispute în spiritul sportivităţii. O zi mai târziu se deschide sezonul fotbalistic judeţean, cu etapa a 3-a a Cupei României, când se vor disputa patru meciuri şi anume Victoria 2 Traian – Dinamo Măxineni, Stanriz Stăncuţa – Tricolorul Lanurile, Voinţa Plopu – Voinţa Găiseanca şi Viitorul Cireşu – Voinţa Făurei Sat. Câştigătoarele din aceste partide, la care se adaugă Viitorul 2 Ianca şi alte 11 formaţii din Liga a IV-a vor juca, pe 26 aprilie, în optimile Cupei României, faza judeţeană. Conform programării făcute pe data de 11 martie se va disputa prima etapă din 2017 în prima serie şi în cea de a III-a din Liga a V-a. Campionatul Ligii a IV-a se reia pe 18 martie, iar o săptămână mai târziu vor intra în scenă şi echipele din seria a II-a a Ligii a V-a.

Perioada de transferări se încheie cu 48 de ore înainte de startul competiţiei. “Conform regulamentului perioada de transferări se încheie cu 48 de ore înante de începerea competiţiei, pentru că startul în Liga a V-a se dă pe 11 martie, ultima zi în care se mai pot face transferuri este 9 martie, iar la Liga a IV-a data limită este 16 martie”, ne-a precizat Mihai Ianoş, secretarul AJF Brăila.

 

Transferuri de marcă la Viitorul Ianca

Viitorul Ianca este cea mai grăbită formaţie din Liga a IV-a care doreşte să se întărească pentru partea a doua a campionatului, dar mai ales pentru turneul play off. În această săptămână gruparea fotbalistică din Ianca a transferat patru fotbalişti care cu siguranţă vor fi titulari în sezonul de primăvară, trei jucători de la Sportul Chiscani, pe Vali Durbacă, Ioniţă şi Dobrin, şi unul de la Victoria Traian, pe Andrei Crăciun.
Categorie articol: 

Comentarii