Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cupa prieteniei" la şah şi-a desemnat câştigătorii

Turneul, la al cărui start s-au aliniat şahişti din trei oraşe, Brăila, Galaţi şi Bucureşti, s-a derulat pe durata a şapte runde sistem Elveţian, iar participanţii au fost împărţiţi pe patru categorii de vârstă.
La categoria până în 8 ani locul întâi i-a revenit brăileanului Dragoş Coticeru. El a fost urmat de gălăţeanul Ştefan Enache şi de concitadinul său, Dragoş Frone.
În competiţia masculină, la categoria de vârstă 8-10 ani, podiumul a fost ocupat în ordine de Gabi Popa din Galaţi, Alexandru Rolea (Brăila), şi Ioan Bratu (Galaţi) în timp ce turneul fetelor a fost câştigat tot de o gălăţeancă, Simona Paiu, ea fiind urmată de brăilencele Maria Dimache şi Ana Pisoi.
La categoria de vârstă 10-12 ani primele trei locuri la masculin au fost adjudecate de Ioan Diaconu, Cristi Petrescu, ambii din Galaţi şi Valentin Mocanu (Brăila) în timp ce la fete s-a impus gălăţeanca Andreea Paiu, locul al doilea revenindu-i brăilencei Cornelia Trâmbiţaşu.
La ultima secţiune, cea a seniorilor, victoria i-a revenit multiplului campion judeţean, Nicolae Lungu, reprezentantul clubului Orizont 64 fiind urmat tot de un coleg de club, Cristian Dan şi de Robert Stanciu.
Câştigătorii au fost recompensaţi de organizatori cu diplome, cupe, medalii, dar şi multe premii surpriză.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii