Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cupa Olimpia" la fotbal a revenit echipei Gr. Sc. "Constantin Brincoveanu"

Laureatii primei editii a "Cupei Olimpia" la fotbal si volei mixt au fost echipa de fete a Gr. Sc. "Constantin Brincoveanu", iar la volei cuplul Camelia Ionescu - Silviu Caloian.
La turneul de fotbal fete au participat patru echipe. Doua dintre ele au obtinut cite doua victorii, iar locul intii l-a ocupat echipa Gr. Sc. "Constantin Brincoveanu", pregatita de profesorul Dan Gheorghita care s-a impus in meci direct in fata gazdelor de la CN "Gheorghe Munteanu Murgoci" formatie antrenata de profesorul Florentin Cimpoaie. Pe locul al treilea s-a clasat echipa de la "D. P. Perpessicius", iar pe pozitia a patra cea a CN "Nicolae Balcescu".
Golgetera turneului a fost desemnata Alexandra Maria Ciolcan de la CN "Gh. M. Murgoci" care a reusit sa inscrie de 10 ori in cele trei meciuri pe care echipa sa le-a disputat.
La volei mixt au participat 13 echipe de la CN "Gh. M. Murgoci" formate din cite doi jucatori, o fata si un baiat.
Competitia a fost cistigata de cuplul Camelia Ionescu - Silviu Caloian care s-a impus in finala mare in fata celui format din Violeta Mircea - Victor Plescan. Locul al treilea pe podium i-a revenit cuplului Bianca Stancu - Cosmin Musat.
"Catedra de Educatie fizica in colaborare cu ceilalti profesori si cu sprijinul Directiei de Sport a cautat sa organizeze competitii stimulative pentru elevi si pot afirma ca ambele s-au bucurat de aprecieri pozitive din partea acestora. La anul vom incerca sa pregatim si alte surprize placute elevilor nostri si chiar sa extindem aria sporturilor la care se va concura", a declarat profesoara Elena Preda.
Ambele competitii au fost organizate de catre Directia pentru Sport a Judetului in colaborare cu AS Olimpia.
Clubul organizator le-a oferit premiantilor diplome si medalii iar DSJ-ul diplome si echipament sportiv in plus, cistigatorii au primit si cite o cupa.
Categorie articol: 

Comentarii