Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Municipiului Bacău la handbal

Asăzi încep meciurile din cadrul primei ediţii a Cupei Municipiului Bacău la handbal feminin, competiţie cu caracter de verificare, la care participă patru formaţii din Liga Naţională; Dunărea Brăila, Rulmentul Braşov, Oţelul Galaţi şi CSM Bacău 2010.
Lotul echipei brăilene a efectuat ieri dimineaţă un antrenament la Sala Polivalentă şi în jurul orei 16.00 HC Dunărea a plecat spre Bacău. Într-o formulă nouă, cu multe jucătoare cooptate în această vară, gruparea brăileană va susţine astăzi două partide - prima, de la ora 13.00, chiar cu echipa organizatoare a turneului, CSM Bacău 2010, cea de a doua, după-amiază cu Rulmentul.
"Primul lucru pe care îl dorim este să încheiem acest turneu fără accidentări, pentru că lotul este valoric, destul de mic. Din punct de vedere tactic vom exersa jocul în apărare şi faza a doua. Am schimbat sistemul defensiv, ne dorim o apărare agresivă şi un joc foarte bun pe contraatac. Totodată, încercăm şi integrarea celor două jucătoare străine pentru că ele au ceva probleme de comunicare. Acestea sunt aspectele pe care vom insista la Bacău", a declarat telefonic profesorul Ioan Băban.
Reuniunile de astăzi vor începe la orele 11.00 şi 17.00, cu o oră mai târziu decât au fost programate iniţial.

Programul turneului:
Vineri
Ora 11.00 Corona Rulmentul Braşov - Oţelul Galaţi
Ora 13.00 CSM Bacău 2010 - Dunărea Brăila;
Ora 17.00 Dunărea Brăila - Corona Rulmentul Braşov
Ora 19.00 Oţelul Galaţi - CSM Bacău 2010
Sâmbătă
Ora 10.00 Oţelul Galaţi - Dunărea Brăila
Ora 12.00 CSM Bacău 2010 - Corona Rulmentul Braşov
Categorie articol: 

Comentarii