Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Moş Crăciun - Carrefour la fotbal în sală

• este un turneu caritabil, organizat de AJF Brăila prin Comisia de fotbal în sală • cu acest prilej brăilenii pot fi “îngeri” şi cu o mică donaţie pot să strângă banii necesari investigaţiilor şi tratamentului pentru doi tineri, Ana Maria Ciutacu şi Laurenţiu Prozan

 

Devenită deja tradiţională la final de an în Brăila, atât prin spectaculozitatea meciurilor cât şi ca acţiune caritabilă, Cupa Moş Crăciun - Carrefour la fotbal  începe pe 13 decembrie în Sala Polivalentă. Ediţia a IV-a, organizată de AJF Brăila prin Comisia de fotbal în sală, are drept obiectiv caritabil să ajute doi tineri brăileni să revină la o viaţă normală. Iar noi brăilenii putem fi “îngerii” de sărbători pentru ei şi cu o mică donaţie îi putem ajuta să strângă o parte dintre banii necesari investigaţiilor şi tratamentului care îi pot face bine.

Nevoie de ajutor are Ana Maria Ciutacu, elevă de clasa a IX-a de la Liceul de Arte “Hariclea Darclee” care se luptă cu o boală grea, ea fiind diagnosticată cu cancer, dar şi Laurenţiu Prozan, de 26 de ani, care în urmă cu un an a fost diagnosticat cu Nefropatie cu Iga, boală autoimună, adică rinichii nu mai funcţionează. Se impune de urgenţă un transplant, a fost identificat un donator, dar costurile intervenţiei se ridică la 40.000 euro, bani pe care Laurentiu nu îi are.

Acestea sunt cele două cazuri caritabile pe care le prezintă brăilenilor organizatorii acestei competiţii, AJF Brăila prin Comisia de fotbal în sală.

Cupa Moş Crăciun - Carrefour la fotbal în sală începe joi, 13 decembrie şi se încheie miercuri, 19 decembrie odată cu disputarea finalelor. Pe toată perioada turneului la intrarea în Sala Polivalentă vor fi amplasate două urne, în care brăilenii cu suflet mare pot dona bani pentru cei doi tineri.

 

Programul turneului:

Programul meciurilor din grupe:

Joi, 13 decembrie - Etapa I:

Ora 17.30 FC “ME” Luceafărul - Pretenaşii

Ora 18.30 Penitenciare - Viitorul Ianca

Ora 19.30 FRC Buzăului - Armata

Ora 20.30 Kinder - Dinamo

 

Vineri, 14 decembrie - Etapa a II-a:

Ora 17.30 Armata - FC “ME” Luceafărul

Ora 18.30 Penitenciare - Viitorul Ianca

ora 19.30 Pretenaşii - FC Buzăului

Ora 20.30 Viitorul Ianca - Kinder

 

Luni, 17 decembrie - Etapa a III-a:

Ora 17.30 Armata Pretenaşii

Ora 18.30 Dinamo - Viitorul Ianca

Ora 19.30 FC Buzăului - FC “ME” Luceafărul

Ora 20.00 Kinder - Penitenciare

Marţi, 18 decembrie au loc semifinalele, iar miercuri finalele.

Fiţi îngerii de Crăciun ai celor doi tineri care acum au nevoie de tot ajutorul nostru.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii