Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cupa micuţului atacant"

Sala de sport a Colegiului Naţional "Gheorghe Munteanu Murgoci" găzduieşte în perioada 27-29 un turneu de fotbal la care participă echipe din ciclul primar formate din jucători nelegitimaţi.
Competiţia este organizată de secţia de fotbal a clubului Orizont 64 în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Asociaţia Judeţeană de Fotbal, Comisia Judeţeană de Arbitri şi este finanţat de către Direcţia pentru Sport a Judeţului Brăila.
CS Orizont 64 este la cea de-a doua iniţiativă de acest gen, prima "Cupa balonul de bronz" bucurându-se de un real succes în rândul copiilor.
Primele patru clasate vor primi echipament sportiv, celelalte formaţii vor primi diplome de participare, plachete, de asemenea vor fi acordate şi câteva premii speciale.
Copii care se vor remarca în cadrul acestui turneu, vor putea apoi să practice fotbalul în cadrul clubului Orizont 64.
"Mulţumesc pe această cale Inspectoratului Şcolar Judeţean, Asociaţiei Judeţene de Fotbal pentru sprijinul acordat şi sunt convins că şi acest turneu va fi unul foarte spectaculos aşa cum a fost şi primul organizat de noi. La start se vor alinia atât echipe din judeţ, printre care se va regăsi şi cea din comuna Spiru Haret, câştigătoarea Cupei "Balonul de bronz" cât şi formaţii din municipiu", a declarat Ionel Balcan, vicepreşedintele clubului Orizont 64.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii