Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Haka la rugby tag - ediţia a III-a

Pe 28 şi 29 noiembrie se desfăşoară cea de-a treia ediţie a Cupei Haka la rugby tag, manifestare sportivă devenită tradiţională în calendarul competiţional al clubului RC Brăila, o competiţie rezervată elevilor din ciclul gimnazial.

La ediţia din acest an, care este finanţată de către DSJ, s-au înscris 11 echipe, repartizate în două serii.

Seria A, din care fac parte echipele de la Mihu Dragomir, LPS, I. L. Caragiale, Al. I Cuza, Mihai Eminescu şi cea a Şcolii nr. 1 Tufeşti îşi vor desfăşura meciurile la sala de sport de la Mihai Eminescu, iar seria B, din care fac parte formaţiile de la Gr. Şc. Anghel Saligny, Sf. Andrei, Sandu Aldea şi echipele şcolilor din Tudor Vladimirescu şi Gropeni îşi vor disputa întâietatea la sala de sport de la Anghel Saligny.

Pe data de 28 noiembrie, între orele 9.00 -13.00 au loc întâlnirile din cele două serii, iar a doua zi, de la ora 9.00, la Anghel Saligny se desfăşoară turneul final unde participă primele două clasate din fiecare serie.

Coordonatorii proiectului sunt profesorii Dan Niculescu şi Adriana Albuşoiu.

"Scopul acestei competiţii este acela de a încuraja practicarea acestei discipline sportive în ciclul gimnazial şi atragerea spre rugby a tinerilor cu aptitudini, iar la finalul ei DSJ le va oferi câştigătorilor mingii de rugby, tricouri, diplome şi cupe. Câştigătoarea va reprezenta Brăila la faza de zonă care se va derula în luna februarie a anului viitor la Focşani", a declarat profesorul Dan Niculescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii