Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa "George Dunareanu" a ajuns la a IV-a editie

In fiecare an, Asociatia sportiva Motor Sport Club - Braila organizeaza in data de 18 august, etapa a V-a a Campionatului judetean la raliuri tehnico-aplicative si Cupa "George Dunareanu", competitie care deja a ajuns la a IV-a editie si care se bucura de o mare participare din rindul iubitorilor sportului cu motor.
"Raliul este de genul "raliu secret", participantii urmind sa afle traseul pe care il vor avea de parcurs in momentul startului. Competitia se desfasoara in municipiul Braila, cu respectarea tuturor regulilor de circulatie si a vitezei legale", a declarat Florin Ionascu, organizatorul acestui raliu.
La acest concurs se poate inscrie orice persoana posesoare de carnet de conducere cu minim un an vechime, deoarece acesta trebuie sa dea dovada de indeminare in probele speciale.
Raliul din acest an cuprinde patru etape de concurs si patru probe speciale de indeminare distribuite astfel: simbata, dimineata, se vor derula cele patru etape de traseu, toate in municipiu, incepind cu ora 11.00, iar de la ora 15.00, in parcarea dintre Primarie si CN "Gh. M. Murgoci" se vor desfasura probele speciale.
Securitatea la probele speciale va fi asigurata de organizatori in colaborare cu reprezentanti ai Jandarmeriei, Politiei Municipiului si ai Politiei Comunitare.
La finalul raliului se vor acorda premii constind in cupe si medalii, primilor trei clasati in clasamentul general, atit la piloti, cit si la echipe. De asemenea, Cupa George Dunareanu, cupa transmisibila, va fi acordata celui mai bine clasat echipaj familist.
Categorie articol: 

Comentarii