Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa "Dunării de Jos" la judo - ediţia I

Sâmbătă, de la ora 11.00, în sala de jocuri a Clubului Sportiv Municipal se va desfăşura un puternic turneu amical de judo, mai precis unul de luptă la sol sau ne-waza, aşa cum este cunoscut în lumea judo-ului, la care vor participa în jur de 200 de sportivi din Bucureşti, Iaşi, Bacău, Buzău, Vrancea, Prahova, Constanţa, Tulcea şi Brăila.
Se va concura la trei categorii de vârstă, U9, U11 şi U13, băieţi şi fete.
"Este un concurs de verificare în vederea Campionatelor Naţionale de ne-waza, care înseamnă luptă la sol, din această toamnă. Va fi un concurs puternic, pentru că vin cluburi cu tradiţie în judo", a declarat antrenoarea Carmen Constantin.
Sponsorul competiţiei este un fost practicant al acestei discipline sportive, Teodor Cristian, actualul patron al agenţiei imobiliare, "Cristian", cel care în această vară a premiat-o cu bani şi pe Cătălina Varvaruc, prima campioană naţională a secţiei de judo a CSM.
"Am promis că de câte ori voi avea posibilitatea de a ajuta tinerii să se evidenţieze în sport o voi face cu plăcere. Am fost sportiv de performanţă, am centura neagră şi doresc să văd la Brăila cât mai mulţi performeri în judo. Este un sport spectaculos şi sper ca brăilenii să vină în număr cât mai mare la concursul de sâmbătă", a declarat Teodor Cristian.
Categorie articol: 

Comentarii