Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa "Dunării de Jos" la judo - concurs de ne-waza

Sâmbătă, în sala de jocuri a Clubului Sportiv Municipal s-au desfăşurat întrecerile de judo din cadrul primei ediţii a cupei "Dunăriii de Jos", mai precis un concurs de ne-waza, unul de luptă la sol, la care au participat 175 de sportivi de la 8 cluburi din ţară.
Competiţia, la care s-a concurat la trei categorii de vârstă, U9, U11 şi U13, a început la ora 11.00 şi s-a încheiat la ora 19.00.
La categoria de vârstă U9 clubul organizator a obţinut un loc întâi prin Adelin Neculai, la categ. 30 kg, Andreea Marinescu s-a clasat a doua, la categ. 23 kg, iar Daniel Boabeş a urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere la categ. +30 kg.
Cătălina Varvaruc şi Teodora Naidin s-au clasat pe poziţia a treia la categoria de vârstă U11, însă prima campioană naţională a secţiei de judo brăilene, Cătălina Varvaruc, a concurat şi la categoria de vârstă U13 unde s-a clasat pe locul al doilea.
La acest concurs cele mai bune rezultate le-a obţinut clubul Petrom CFR CSS Ploieşti, urmat într-un clasament neoficial de LPS Focşani.
"Din punct de vedere al rezultatelor nu prea ne putem lăuda, mai avem mult de muncă în următoarea lună pentru a ne descurca onorabil la naţionalele din această toamnă. Organizarea a fost însă ireproşabilă şi vreau să-i mulţumesc pe această cale sponsorului Teodor Cristian şi, nu în ultimul rând, DJST şi directorului CSM", a declarat Carmen Constantin.
Categorie articol: 

Comentarii