Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa "Dunărea - 75 de ani ai handbalului românesc"

La sfârşitul acestei săptămâni, mai precis vineri şi sâmbătă, Sala Polivalentă din Brăila va găzdui un turneu de handbal feminin, pe care organizatorii l-au denumit Cupa "Dunărea - 75 de ani ai handbalului românesc".
La această manifestare sportivă participă patru formaţii, HCM Roman, CSM Bacău 2010, CSM Ploieşti şi HC Dunărea.
În week-end-ul trecut, la Bacău, formaţia de la Dunăre a susţinut primele trei partide amicale după perioada de cantonament centralizat, iar la finalul competiţiei profesorul Ioan Băban a reafirmat că la Brăila este foarte mult de muncă pentru a se crea o echipă competitivă.
"Pentru campania de la Bacău ne-am propus un obiectiv şi trebuie să spun că nu am fost în totalitate mulţumit de ceea ce s-a realizat în teren. Acolo am dat credit în primul rând handbalistelor care au evoluat mai puţin sezonul trecut, Voicu, Adespii, Irimia, Dragut, Eşanu. Întâi trebuie să formăm relaţiile interumane şi apoi pe cele de joc, HC Dunărea nu mai este gruparea omogenă formată în jurul Adei Moldovan, are un lot nou şi mai avem foarte mult de muncă pentru a forma o echipă competitivă", a declarat profesorul Ioan Băban.

Programul turneului:
Vineri
Ora 10.00 HCM Roman - CSM Ploieşti
Ora 12.00 HC Dunărea - CSM Bacău 2010
Ora 17.00 HCM Roman - CSM Bacău 2010
Ora 19.00 HC Dunărea - CSM Ploieşti
Sâmbătă
Ora 10.00 CSM Bacău 2010 - CSM Ploieşti
Ora 12.00 HC Dunărea - HCM Roman
Categorie articol: 

Comentarii