Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Brailei la fotbal, handbal, volei si baschet

In perioada 1 noiembrie - 7 decembrie, Primaria Municipiului Braila si Consiliul Judetean, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean si al Clubului Sportiv Municipal organizeaza cea mai ampla actiune sportiva derulata in anul 2008, "Cupa Brailei".
Vor avea loc turnee de fotbal, handbal, volei si baschet. Competitiile se adreseaza elevilor de liceu si la ele vor participa in jur de 500 de elevi, 34 profesori de specialitate si 12 arbitri.
"Autoritatile locale sint sigure ca evenimentul sportiv va fi o reusita pentru toti cei implicati in desfasurarea acestuia, mai ales ca premiile puse in joc nu sint de neglijat", suna comunicatul remis redactiei noastre.
Cupa "Brailei la fotbal" se va derula in sala de sport situata in vecinatatea Liceului cu Program Sportiv, pe terenul sintetic si la ea vor participa 12 echipe de fotbal de la liceele "Constantin Brincoveanu", "Edmond Nicolau", "Grigore Moisil", "Panait Cerna", Colegiul National "Nicolae Balcescu", "G. K. Constantinescu", "D. P. Perpessicius", "C.D. Nenitescu", "Anghel Saligny", CN "Gheorghe Munteanu Murgoci", "G. Vilsan", Grup Scolar "Insuratei"
Competitia de baschet va fi gazduita de sala de sport a liceului "Nicolae Iorga" si la ea vor participa 7 echipe, "N. Iorga", "LPS", "H. Darclee", "Gh. M. Murgoci", "N. Balcescu", "P. Istrati", "M. Sebastian.
Liceul cu Program Sportiv va gazdui competitia de handbal rezervata fetelor, la care s-au inscris 8 echipe de la liceele "I. Ghica", "N. Iorga", "E. Nicolau", "C. Nenitescu", "G. Vilsan", Grup Scolar "Insuratei" , "N. Balcescu", “D. P. Perpessicius". Tot in aceeasi sala, in competitia similara a baietilor se vor confrunta 6 echipe.
Cupa "Brailei la volei fete va reuni la start, in sala Carantina, 7 echipe de fete de la liceele "M. Sebastian", "N. Balcescu", "P. Cerna", "N. Iorga", "D. P. Perpessicius", "C-tin Brancusi", “Gh. M. Murgoci" si 5 echipe de baieti de la liceele "P. Cerna", "C-tin Brincusi", "P. Istrati", "Gh. M. Murgoci", "D. P. Perpessicius".
La finalul intrecerilor se vor acorda cupe, medalii, echipament sportiv precum si premii speciale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii