Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa Atletic LPS

• o competiţie de pregătire pentru atleţii juniori în vederea sezonului oficial de sală • au participat 48 de sportoivi juniori I, II şi III de la LPS Brăila şi CSM Brăila • premiile au fost oferite de DJST Brăila

 

Sala de atletism din Complexul Carantina a găzduit, pe 23 noiembrie, o competiţie de pregătire în vederea sezonului atletic de sală care va începe la jumătatea lunii ianuarie 2020. Concursul denumit Cupa Atletic LPS, unde premiile au fost asigurate de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila, a fost coordonat de profesorii Luiza Gorciac şi Nicolae Iorga. la start s-au aliniat 48 de atleţi juniori I, II, şi III de la LPS Brăila şi CSM Brăila. Aceştia au concurat în patru probe, 50 m plat, 50 m garduri, săritura în lungime şi triplusalt.

Proba de 50 m plat a fost câştigată la toate categoriile de vârstă, la feminin, de sportivii de la LPS şi anume Andreea Mocanu la junioare III, Vanessa Ghercă la junioare II şi Bianca Toader la junioare I, iar la masculin s-a impus Răzvan Anghel de la LPS Brăila, acesta fiind urmat în clasament de Denis Neacşu (CSM Brăila) şi Andrei Creţu (LPS Brăila).

La 50 m garduri, câştigătorii au fost următorii: Andreea Mocanu şi Denis Techiu la juniori III, Denisa Balaban, de la LPS şi Ştefan Lâlă de la CSM, la juniori II. Proba similară rezervată juniorilor I a fost câştigată de Robert Simion. La săritura în lungime s-au impus Ştefan Lâlă la masculin şi Adelina Dumitrache, la feminin ambii de la CSM Brăila, la juniori III, Denis Neacşu (CSM Brăila) şi Andreea Gheorghiţă (LPS Brăila) la juniori II.

Proba de triplusalt masculin a fost câştigată, la juniori III, de Cosmin Moise (LPS Brăila) iar la juniori II de Alexandru Şendrea (CSM Brăila), respectiv Beatrice Gologan (LPS Brăila).

Primii trei clasaţi au primit premii din partea DJST Brăila.

“A fost o competiţie reuşită, un test pentru juniorii de la LPS şi CSM în vederea competiţiilor oficiale de sală. Cu acest prilej am văzut şi unde trebuie să mai insistăm cu pregătirile”, ne-a declarat profesoara Luiza Gorciac.
Categorie articol: 

Comentarii