Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa "1 Decembrie", editia a III-a, se deruleaza in acest week-end

Pentru al treilea an consecutiv, HC Dunarea organizeaza cupa "1 Decembrie" la handbal feminin, insa aceasta actiune nu este promovata de loc, cu toate ca echipa "si-a tras" din aceasta vara si un purtator de cuvint.
Fara conferinte de presa, fara publicitate, firesc pe undeva pentru ca si echipele care se vor intilni la Braila sint formate din cvasi necunoscute. Noroc ca mai exista Directia pentru Sport, cea care administreaza sala Polivalenta, pentru ca in felul acesta am aflat si noi programul editiei 2008 a cupei "1 Decembrie", o competitie la care au fost invitate nationalele de junioare ale Poloniei, Spaniei, Frantei si Romaniei, insa pina vineri cind va incepe turneul pot aparea surprize, la fel ca in anii anteriori. La aceasta editie participa echipe ale caror componente sint nascute in anii 1990 si 1991.
Doar lotul Romaniei, la care antrenoare este Alexandrina Soare, si din care face parte si handbalista formata de profesorul Ion Bucovala, Nicoleta Eseanu, s-a prezentat la Braila, celelalte selectionate urmind sa soseasca astazi, tinind cont de faptul ca incepind de joi si-au rezervat cite o ora de antrenament la sala Polivalenta.
Tot in aceasta saptamina, HC Dunarea, recent intoarsa din cantonamenul montan, va sustine doua jocuri de verificare cu lotul de junioare al Romaniei, insa nici despre aceste partide amicale conducerea HC Dunarea nu a amintit nimic si din nou cei care au de pierdut sint iubitorii handbalului brailean pe care, de altfel, sefii de la Dunarea ii implora, prin intermediul ziarelor brailene, sa vina la partidele oficiale pentru a sustine echipa.
Conform programului trimis la sala Polivalenta, ordinea meciurilor la cea de-a treia editie a Cupei "1 Decembrie" este urmatoarea:
Vineri - 28 noiembrie
ora 17.00 Polonia - Spania
ora 19.00 Romania - Franta
Simbata - 29 noiembrie
ora 17.00 Franta - Spania
ora 19.00 Romania - Polonia
Duminica - 30 noiembrie
ora 10.00 Franta - Polonia
ora12.00 Romania - Spania
ora 12.30 festivitatea de premiere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii