Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cupa “Moş Crăciun” la fotbal în sală a continuat cu alte partide spectaculoase

• eurogoluri semnate de Bănel Nicoliţă şi Gigel Bordei • Pretenaşii, singura echipă cu maximum de puncte după primele două etape • etapa a treia va desemna semifinalistele

 

Marţi după-amiază, cei peste 500 de spectatori care au venit la Sala Polivalentă au urmărit alte patru partide din cadrul etapei a doua a Cupei Moş Crăciun la fotbal în sală, toate cu multe faze spectaculoase. Iar pentru că şi în această rundă jocurile au fost echilibrate, doar echipa Pretenaşii se poate considera calificată în semifinale. De departe cea mai bună formaţie în primele două runde, Pretenaşii a câştigat cu 3-0 disputa cu Kinder. Prima repriză a fost echilibrată, iar golul marcat de Liviu Boariu a venit abia în minutul 17. Până atunci fiecare combatantă a ratat ocazii de a înscrie, fazele s-au derulat cu repeziciune, iar spectatorii au punctat prin aplauze, fiecare fază spectaculoasă. În repriza a doua Costel Roşu şi Dragoş Mocanu au ratat pentru Kinder, Vasilică Gheorghe (min. 27) şi din nou Liviu Boariu (min. 33) au marcat şi Pretenaşii s-a impus la scor de neprezentare.

În primul meci al reuniunii de marţi, Viitorul Ianca a câştigat cu 5-1 partida cu Dinamo, un scor sever raportat la realitatea din teren. Daniel Cazan a marcat cel mai rapid gol al turneului, în secunda a 21-a, iar Ionuţ Smeu (min. 11) a stabilit scorul primei reprize, 2-0, pentru Viitorul Ianca. În repriza a doua, cei de la Dinamo au irosit două şanse de a reveni în meci, în schimb echipa din Ianca s-a desprins la 5-0 după două goluri marcate de Crăciun şi unul de Cazan. Cu un minut înainte de finalul partidei Pârliţeanu a înscris golul de onoare pentru Dinamo.

Luceafărul a câştigat cu 4-2 partida cu Spartanii Cazasu şi a intrat în “cărţi” pentru un loc în semifinalele competiţiei. Însă meciul a fost echilibrat iar învingătoarea s-a stabilit abia în minutul 38. Luceafărul a deschis scorul în minutul 6 prin Mădălin Androne, iar la faza imediat următoare Banciu ar fi putut egala, dar mingea şutată de el a lovit bara. Şi cum ocaziile se răzbună, în minutul 9 Subţirică a dublat avantajul celor de la Luceafărul. Pe fondul unui meci echilibrat, patru minute mai târziu Viorel Banciu a trimis mingea în vinclul porţii apărate de Gurău, dar până la pauză Subţirică a restabilit diferenţa de două goluri între Luceafărul şi Spartanii. Jocul a fost în continuare echilibrat, iar în minutul 32 Matei a transformat o lovitură de pedeapsă şi a relansat partida. Spartanii s-au jucat cu ocaziile, iar Dan Panait a înscris şi Luceafărul s-a impus cu 4-2.

Partida dintre Rebis Făurei şi FC Buzăului a fost la fel de spectaculoasă şi s-a încheiat cu un rezultat echitabil, 2-2. S-a jucat într-un ritm alert. Manole (min. 5) a marcat pentru FC Buzăului, dar Bănel Nicoliţă a restabilit egalitatea cu un eurogol în minutul 11. Marius Dima a fost la un pas de gol în minutul 32 dar tot el a reuşit să modifice tabela în favoarea celor de la FC Buzăului, la faza imediat următoare. Stelian Nicoliţă a primit cartonaş roşu în minutul 37, dar şi aşa Rebis Făurei a reuşit să egaleze, graţie tot a unui eurogol semnat de Gigel Bordei, astfel că partida s-a încheiat nedecis, 2-2.
Categorie articol: 

Comentarii