Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CUP Dunărea ar urma să oprească apa la mai multe blocuri din oraş, după alegerile europarlamentare

• afirmaţia aparţine preşedintelui PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, care susţine că are informaţii din rândul angajaţilor companiei de utilităţi publice

 

Compania de Utilităţi Publice “Dunărea” intenţionează să-şi recupereze datoriile de la consumatorii de apă potabilă rău-platnici, iar în acest sens a început debranşarea câtorva blocuri din municipiu. Preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a declarat că directorul CUP Dunărea, Silviu Mangiurea, ar aştepta să se încheie campania electorală şi alegerile europarlamentare pentru a debranşa şi mai mulţi locuitori din municipiu de la reţeaua de apă potabilă, pentru a-şi îndeplini indicatorii de performanţă. Problema este, susţine liderul filialei brăilene, că vor avea de suferit inclusiv brăilenii care şi-au achitat lunar facturile la apă, nu numai rău-platnicii, deoarece întregul bloc va fi debranşat de la această utilitate publică.

“Înainte de Paşte, în zona Vidin, la blocul 17, cei de la CUP Dunărea au oprit furnizarea apei. Am văzut că săptămâna asta au oprit apa la un bloc din cartierul Viziru, în spatele complexului Pistruiatu. Din informaţiile pe care le avem de la unii angajaţi ai CUP Dunărea, după campania electorală se pregătesc să oprească apa în mai multe blocuri din oraş. Nu o fac acum din singurul motiv că este campanie electorală. Această problemă survine ca urmare a proastei administrări pe care o are această societate. Domnul Mangiurea (Silviu Mangiurea, directorul CUP Dunărea - n.r.) nu-şi îndeplineşte indicatorii de perfomanţă şi atunci s-a gândit să oprească apa. Neîndeplinindu-şi indicatorii de performanţă, nu-şi mai ia prime, salarii. (...) Refuză în continuare să facă contorizare individuală şi să sisteze apa doar celor care nu plătesc. Asta poate genera o problemă de securitate sanitară. Ei vor să recupereze nişte datorii prescrise, deşi domnul Mangiurea avea referate că sumele sunt prescrise, este evident pentru oricine deschide Codul Civil că datoriile mai vechi de 3 ani nu pot fi recuperate”, a declarat Alexandru Dănăilă, liderul PNL Brăila.

Directorul CUP Dunărea, Silviu Mangiurea, nu a putut fi contactat telefonic pentru un punct de vedere.
Categorie articol: 

Comentarii