Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum vor negocia, dupa alegeri, “golanul”, cu “baba ofilita”?

Unii dintre politicienii locali au transformat politica locala intr-o mocirla. Este opinia liderilor PRM Braila care se arata stupefiati de calificativele degradante pe care si le arunca, in ultima vreme, reprezentantii PD si PNL Braila. Ei considera si mai grav faptul ca cei care isi vorbesc astfel sint oameni importanti ai urbei: primarul, viceprimarul si consilieri judeteni, care, in viitorul apropiat, dar si cel mai indepartat, este de presupus ca va trebui sa aiba relatii de colaborare unul cu celalalt: "Deja cadem in partea cealalta, a mocirlei politicii romanesti. Nu putem sa facem asa ceva. Chestia cu “golanul” am citit-o si nu mi se pare corect, nu mi se pare corecta nici declaratia lui Mario Da'Ros, dar nici declaratiile primarului. Sintem oameni cu carte, nu nea Vasile de la coada vacii, sa injuram si sa vorbim in astfel de termeni. Stati sa vedeti, daca acum au inceput cu asemenea catalogari, sa vedeti ce va fi in campania electorala! Ma gindesc cu groaza, deja citesc comentarii pe internet la diverse articole si mi se face parul maciuca, avind in vedere ce scriu cei care intra pe internet. Pai, eu cred ca toate mizeriile acelea vor fi scoase efectiv in campania electorala. Nu este corect ceea ce se intimpla".
Consilierul municipal PRM Adrian Traian este de parere ca trebuie mentinuta relatia la nivelul civilizat, indiferent de conflictele intre oamenii politici locali, pentru ca si acum, si dupa ce nu vor mai avea functii, vor trai tot in Braila: "Ei isi adreseaza acum unii altora tot felul de invective. Ce se va intimpla dupa campania electorala, cind nici unul dintre protagonisti nu vor mai fi alesi in functii, ci vor ajunge simpli cetateni? Ce se va intimpla cind ei, ca simpli cetateni, se vor intilni fata in fata? Cum vor reactiona? O sa se ia la bataie?".
Niculina Moisescu isi inchipiue scene si mai tari: acelea in care cei care se fac astazi cu ou si cu otet, acuzindu-se de toate relele, vor ajunge sa negocieze pentru a forma majoritati in CLM si CJ, dupa alegerile viitoare: "Ce vor face daca vor cistiga si vor trebui sa negocieze pentru functii? Pai, cum o sa negocieze “golanul” cu “baba ofilita”? Miza vor fi alegerile locale. Ei au inceput campania electorala de acum si daca acum au ajuns sa reactioneze asa, va inchipuiti cum vor face in campania electorala propriu-zisa, legala! Credeti ca pe noi nu ne deranjeaza foarte multe lucruri? Dar avem in dictionarul limbii romane destule cuvinte frumoase prin care putem sa ii atacam pe adversarii nostri politici".
Precizam ca, in ultimele zile, consilierul judetean PD Mario Da'Ros l-a facut pe primarul Constantin Cibu "golan", iar acesta din urma a vorbit despre viceprimarul Daniela Vasioiu ca despre "baba ofilita" si "gisculita care stie economie".
Categorie articol: 

Comentarii