Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum te ajuta Microsoft sa iei note mai bune la scoala

Au cam trecut vremurile in care, din postura de parinte, te gindeai la ce are nevoie copilul tau odata cu inceperea scolii si te rezumai la un penar, caiete, citeva carioci si un bloc de desen.
Astazi, cind aproape fiecare scoala are propriul laborator de informatica si orice pusti de 8 ani stie sa se descurce cu internetul si e-mailul, e clar ca cel mai bun instrument pe care i-l poti oferi copilului tau pentru a invata mai usor si pentru a avea mai multe alternative de distractie este un computer.
Iata cum confortul tehnologiei a ajuns si pe birourile copiilor. O lume care pentru multi dintre noi nu a fost accesibila in copilarie. Efortul de a aduce in casa un computer nu-si are, insa, finalitatea dorita daca nu ne ingrijim si de partea (pe care, de multe ori, o consideram mai putin importanta) a instalarii unor programe adecvate.
Am stat de vorba cu citiva colegi si amici care au copii la scoala si i-am intrebat, de curiozitate, ce programe utilizeaza copiii lor. Cu exceptia unuia singur, toti s-au referit la Microsoft, iar doi dintre ei mi-au specificat chiar: Windows XP Home Edition. Mi-au explicat ca e simplu si confortabil si in plus ofera securitate maxima si fiabilitate.
Daca in primul moment vi se pare ca efortul financiar impus de aceasta investitie nu se justifica, ginditi-va ca sumele necesitate de inlocuirea componentelor afectate de folosirea unor programe pirat vor fi de zeci de ori mai mari si s-ar putea ca intr-o zi sa va treziti cu inspectorii Oficiului Roman pentru Drepturi de Autor la usa, aflindu-va in pericol de a primi amenzi consistente sau chiar de a vi se intocmi dosar penal.
Am cautat pe internet si am aflat ca, pentru a va tine departe de asemenea pericole si, ca intotdeauna cu mai multi pasi inaintea celor din branta, Microsoft ofera in luna septembrie un bonus atractiv tuturor celor care folosesc calculatorul pentru a invata. Astfel, fiecare calculator cu Windows XP Home Edition original preinstalat este insotit de un DVD educational cuprinzind volumul 2 al pachetului de lectii interactive Intuitext, de la compania romaneasca Softwin.
DVD-ul contine lectii pentru patru materii - Chimie, Biologie, Fizica si Geografie - care il ajuta pe orice elev sa invete mai usor si mai repede; o oportunitate de care ar trebui sa profitati daca pe 15 septembrie copiii dumneavoastra au inceput scoala.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii