Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum reuşeşte Halle Berry să se menţină în formă maximă la 53 de ani. La ce trucuri apelează

Halle Berry arată extraordinar şi nu încetează să surprindă cu fizicul sau impresionant. Are 52 de ani, dar vârsta nu îi arată niciun semn pe chip şi trup. Dovadă stau fotografiile postate pe contul personal de Intagram.

 

Într-una dintre cele mai recente postări, Berry îşi expune braţele tonifiate. Pentru ele, lucrează din greu cu antrenorul ei personal, Peter Lee Thomas, care îi este alături de mai bine de trei ani şi care îi ridică tot timpul provocări la sală.

Actriţa a mărturisit pentru Entertainment Tonight că antrenamentul intens pentru rolul din John Wick: Chapter 3 -Parabellum a ajutat enorm la transformarea corpului său.

“(Regizorul) Chad m-a adus în cea mai bună formă a vieţii mele, de ce să nu arăt asta? Aceşti tipi m-au pus să lucrez atât de mult. Nu am muncit niciodată atât de mult în viaţă mea pentru un personaj. Nu am fost niciodată într-o formă mai bună, mental şi fizic, şi asta e pentru că am colaborat cu cei mai buni dintre cei mai buni.”, a declarat actriţa.

De asemenea, pentru a se menţine în formă, dincolo de exerciţiile de tip fitness, Halle practică arte marţiale.

“Foloseşte kettle bells, bar bells, gantere, lucrează la bara de tragere, face scufundări, sprintează împingând lucruri grele, trage obiecte. Este o modalitate dinamică de a reseta metabolismul cuiva. Nu am întâlnit pe nimeni care să muncească atât de mult, să se antreneze din greu şi să fie atât de rezistentă. Devine mai rapidă, mai puternică, mai atletică. Nu am întâlnit niciodată o altă actriţă la fel”, a spus antrenorul ei, Peter Lee Thomas.

În film, Berry joacă rolul unui asasin numit Sofia, o prietenă din trecutul lui John Wick. Ea a declarat pe Instagram că rolul i-a arătat că femeile pot face tot ce vor, indiferent de vârsta lor: ”Acest film consolidează ideea că vârsta este doar un număr nesemnificativ”, scria ea în descrierea unei de pe reţeaua de socializare.
Categorie articol: 

Comentarii