Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum a rămas o şoferiţă fără bani şi telefoane, după o pană la maşină

o şoferiţă din Buzău a oprit autoturismul în apropierea localităţii brăilene Cuza Vodă întrucât avea pană la una dintre roţi • maşina staţionată şi neasigurată a atras imediat atenţia unui bărbat de 50 de ani care a furat poşeta cu 600 lei şi două telefoane • hoţul s-a ascuns în lanul de porumb, numai că poliţiştii l-au prins

 

Furt pe şosea, în zona localităţii Cuza Vodă, după ce o şoferiţă a oprit maşina pentru că avea pană. Cât timp femeia era ocupată, un bărbat a luat poşeta cu bani din autoturismul neasigurat şi apoi s-a ascuns în lanul de porumb. Numai că poliţiştii sesizaţi de şoferiţă au reuşit să îl prindă în scurt timp pe hoţ.

Potrivit poliţiştilor, în ziua de 30 iulie, a fost depistat un brăilean de 50 de ani, acuzat de sustragerea unei poşete dintr-un autoturism. În data respectivă, la ora 19.45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de către o tânără de 29 de ani, din judeţul Buzău. Ea a spus că o persoană necunoscută i-a sustras poşeta din maşină în timp ce aceasta era staţionată şi nesupravegheată pe marginea DJ 211 A, în apropierea localităţii Cuza-Vodă, întrucât avea pană la una dintre roţi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat care, profitând de faptul că maşina a fost lăsată nesupravegheată, ar fi sustras din aceasta o poşetă, în care se afla suma de 600 lei, două telefoane mobile şi documente personale. Poliţiştii au procedat la perierea zonei, iar la scurt timp a fost depistat, într-un lan de porumb, un bărbat de 50 de ani, din satul Cuza-Vodă, comuna Stăncuţa. Acesta avea asupra lui doar suma de 600 lei, restul bunurilor fiind găsite abandonate în cultura de porumb”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru furt. Prejudiciul, în valoare totală de 2.000 lei, a fost înapoiat persoanei reclamante.
Categorie articol: 

Comentarii