Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum pot fi pagubiti proprietarii unei asociatii

Centrul de Consiliere pentru Asociatii de Proprietari (CCAP) Braila a editat, de curind, o brosura in care sint prezentate citeva mari modalitati prin care proprietarii unei asociatii pot afla daca au fost pagubiti. Dumitru Girbacea, presedintele CCAP Braila, precizeaza ca aceste modalitati au fost identificate in urma discutiilor purtate cu cenzorii, administratorii si proprietarii si ca se adreseaza tuturor celor care doresc sa stie ce se intimpla in cadrul asociatiei de proprietari din care fac parte.
Brosura va fi distribuita in mod gratuit si in ea veti gasi 8 dintre cele mai importante modalitati prin care se pot pagubi proprietarii: chitantierele duble, neconcordanta chitantier-registru jurnal-fisa operatiuni diverse, cheltuieli gospodaresti, reparatii, salarii, energia electrica, fierul vechi si primele de merit. "Nu am facut aceasta brosura in ideea de a oferi un manual celor care vor sa fraudeze. Este un ghid pentru proprietari, ca sa stie cum sa se protejeze. Ei au dreptul de a solicita raportul lunar al cenzorului, iar cu ajutorul acestei brosuri pot verifica cele 8 aspecte prezentate. Daca nu sint lamuriti, ei se pot adresa gratuit Centrului, pentru a clarifica orice aspect legat de activitatea asociatiei", a adaugat Dumitru Girbacea, presedintele CCAP Braila.
In zilele urmatoare, cu ajutorul voluntarilor, CCAP Braila va distribui in oras aproximativ 1.000 de exemplare din aceasta brosura. De asemenea, cei care doresc sa intre in posesia ei sau sa primeasca lamuriri legate de anumite probleme, se pot adresa Centrului Consiliere, la sediul de pe strada Rosie nr.2, etj.1, cam.10, sau la telefon 612791.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii