Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum a picat un hoţ din Teleorman în “plasa” poliţiştilor brăileni

este vorba despre un tânăr de 18 ani, urmărit la nivel naţional după ce Judecătoria Zimnicea a dispus internarea într-un centru educativ, pe o durată de un an

 

Un tânăr de 18 ani, din judeţul Teleorman, a fost “lovit de necaz” pe meleagurile brăilene. El primise o condamnare de 1 an închisoare, dar încă se mai plimba liber.

Depistarea celui dat în urmărire s-a făcut în cursul zilei de 30 martie, când poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Poliţiei Municipiului şi cei ai Poliţiei Oraşului Însurăţei au acţionat, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor cu violenţă şi depistarea şoferilor certaţi cu legislaţia rutieră.

Poliţiştii l-au luat la întrebări pe tânărul de 18 ani, din judeţul Teleorman, stabilindu-se că era urmărit la nivel naţional. El fusese condamnat la măsura privativă de libertate a internării într-un centru educativ pe o durată de un an, în baza sentinţei penale emise de Judecătoria Zimnicea, la data de 6 martie, pentru infracţiunea de furt. Persoana în cauză a fost predată poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman.

În timpul raziei, au mai fost verificate 6 unităţi comerciale, legitimate 22 de persoane, dintre care 7 au fost controlate corporal sumar, şi oprite în trafic 89 de autovehicule. Au fost constatate 113 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 27.360 lei, dintre care 110 pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii