Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum, Dragnea la puşcărie?! Nooo, nu cred...

Toată lumea - mă rog, ăştia care urmărim ce se întâmplă în politică - aşteaptă cu nerăbdare verdictul în cazul Dragnea. Că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie urmează să se pronunţe, în data de 15 aprilie 2019, în procesul angajărilor fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, unde Dragnea a primit iniţial 3,6 ani de închisoare cu executare.

Dacă nu va apărea ceva neprevăzut, Dragnea ar trebui să afle luni, 15 aprilie, dacă merge sau nu la puşcărie. Între timp, Dragnea a încercat să îşi rezolve favorabil situaţia, la Curtea Constituţională, care ar fi trebuit să decidă că deciziile luate de completurile formate din 3 judecători, de la ÎCCJ (unul dintre acestea l-au condamnat iniţial pe Dragnea) nu au fost legal constituite. Şi că pedeapsa lui trebuie anulată iar procesul reluat de la zero.

Joi, la ora la care scriem aceste rânduri, CCR nu dăduse o hotărâre favorabilă lui Dragnea, aşa că procesul din 15 aprilie de la ÎCCJ (la un complet de 5 judecători) îşi va urma cursul.

Ar fi o chestie ca Dragnea să ajungă la puşcărie. Nu pentru că a pus şi morţii din Teleorman să voteze şi nici pentru că a angajat nişte pesediste la Protecţia Copilului, care în realitate prestau diverse munci la sediul PSD Teleorman. Eu unul cred că Dragnea ar trebui să facă nişte ani de puşcărie pentru simplul motiv că nu a explicat niciodată cum a strâns atâta bănet, deşi el din 1996 încoace este bugetar. (Jilavu & Jilava)
Categorie articol: 

Comentarii