Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cum arată scuarurile de la Polivalentă după scoaterea gardului viu

Reamenajarea celor două scuaruri din faţa Sălii Polivalente, de unde a fost scos gardul viu care exista acolo de mai bine de 40 de ani, de când s-a construit cartierul Hipodrom, este în curs de finalizare. Unul dintre ele e deja gata, iar cel dinspre Sala Polivalentă urmează să fie isprăvit foarte curând. Pe cel deja reamenajat, angajaţii "Seroplant", ajutaţi de deţinuţi din cadrul Penitenciarului Brăila, au pus benzi înierbate de gazon, arbori şi arbuşti. "Au fost preferate speciile de răşinoase, care rămân verzi tot anul. În celălalt scuar vor fi puşi trandafiri şi arbori şi arbuşti din specii care îşi pierd frunza în perioada rece", ne-a informat Ligia Drăgan, directorul "Seroplant" Brăila.
Reamintim că gardul viu a fost scos din rădăcini săptămâna trecută.
Conducerea "Seroplant" a declarat că gardul viu a fost scos la iniţiativa Primăriei Brăila, dar şi datorită cererilor formulate de locatarii cartierului Hipodrom. "Existau plângeri legate de mizeria care exista la adăpostul gardului viu. Acest lucru s-a confirmat. După ce am început acţiunea, am scos de acolo mai mult de cinci maşini de gunoi. A fost o cantitate uriaşă de deşeuri de tot felul, de la sticle, borcane şi cartoane, până la saltele de dormit. Locul devenise adăpost pentru oamenii străzii şi pentru câinii fără stăpân", susţinea, la vremea respectivă, Ligia Drăgan, directorul "Seroplant" Brăila.

 




Categorie articol: 

Comentarii