Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Culturistul Vasile Craciun a urcat din nou pe prima treapta a podiumului

Cel mai valoros culturist brailean, Vasile Craciun, a revenit in activitatea sportiva cu un rezultat foarte valoros, titlul national la Masters, categoria 70 kg.
"Dupa medalia de argint obtinuta anul trecut am luat decizia de a ma retrage din activitatea competitionala urmind a ma ocupa numai de formarea unor sportivi care sa reprezinte cu succes clubul Atlas, dar si Romania. Ca antrenor am acordat o mare atentie culturistilor de perspectiva numai ca, intre timp, acestia au migrat la alte cluburi in Braila. Pentru ca gruparea pe care o conduc sa obtina si in acest an macar o medalie am decis sa revin in concursuri si iata am obtinut cea de a saptea medalie de aur din cariera mea" a declarat Vasile Craciun.
Participarea culturistului brailean a fost insa incerta, deoarece, din cauza regimului alimentar foarte sever s-a confruntat cu probleme medicale destul de serioase. Totusi, beneficiind de sprijinul medicului Bratu Balan, sportivul brailean a reusit sa ajunga la Baia Mare si sa-l invinga pe cel care, anul trecut ii furase medalia de aur, clujeanul Leontin Zaha, dar si pe un alt fost campion national, timisoreanul Ion Mititelu.
"Am avut probleme mari de sanatate insa, in trei zile medicul Balan m-a pus pe picioare, numai ca intre timp eu slabisem foarte mult si a trebuit sa concurez la 70 kg, in loc de 80 kg, categoria pentru care ma pregatisem initial. A fost un campionat mult mai greu deoarece au venit cei mai buni sportivi din tara, dar experienta si pregatirea foarte buna premergatoare competitiei au contat si am reusit sa cuceresc medalia de aur", a mai adaugat V. Craciun.
Sursa citata a mai mentionat faptul ca, odata revenit in competitii anul acesta va lua startul la toate concursurile din Romania, dar si la citeva in strainatate: "Urmatorul concurs de obiectiv din 2007 il reprezinta Campionatele Nationale de seniori, iar pe plan extern Grand Prix-ul de la Bologna care va avea loc in perioada 22-24 iunie.
Categorie articol: 

Comentarii