Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Culturiştii din Ianca au intrat în febra pregătirilor

• opt dintre ei vor reprezenta clubul Dumi Gym Ianca la naţionalele din august • Alexandru Rîpă va concura pentru România la Campionatul Balcanic de la Drobeta Turnu Severin

 

Culturiştii de la clubul Dumi Gym Ianca au intrat de pe 15 iunie în febra pregătirilor competiţiilor oficiale din 2020. Deja s-a stabilit, se pare şi data la care va avea loc primul concurs, este vorba despre Campionatul Naţional de culturism şi fitness. Acesta se va derula în ultimul weekend al lunii august, la Sibiu. La începutul lui septembrie, mai precis în perioada 4 - 6 ale acestei luni, la Drobeta Turnu Severin se va disputa Campionatul Balcanic, o competiţie la care, din lotul naţional al României, face parte şi sportivul clubului din Ianca, Alexandru Rîpă.

Au început să vină şi veştile bune. Ne bucurăm că de pe 15 iunie sportivii clubului nostru se pot antrena. În martie când trebuia să se desfăşoare naţionalele de culturism toţi reprezentanţii clubului Dumi Gym Ianca erau în formă maximă. Acum am luat-o de la capăt. Până în august trebuie să recuperăm terenul pierdut, iar cei opt sportivi ai noştri să fie pregătiţi a se lupta pentru medalii. La Balcaniada de la Drobeta Turnu Severin va merge Râpă iar obiectivul lui este să ajungă pe podium”, ne-a declarat Daniel Dumitrescu, antrenorul şi preşedintele clubului Dumi Gym Ianca.

Preşedintele clubului de culturism din Ianca a mai spus că în acest an în afară de Campionatul Balcanic vor mai avea loc două competiţii internaţionale, Campionatul European, programat în Spania, şi Cupa Mondială, competiţie care va fi găzduită de oraşul Cluj-Napoca.

“Ne dorim ca sportul să nu se mai oprească, iar ţara noastră să poată organiza cele două competiţii internaţionale, mă refer la Campionatul Balcanic şi la Cupa Mondială. Sportivii noştri se pregătesc asiduu şi sper să facem o figură frumoasă la concursurile oficiale”, a mai spus Daniel Dumitrescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii