Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cu putina atentie puteam evita golurile"

Antrenorul FC Steaua, Marius Lacatus, a declarat, vineri, la finalul meciului de la Galati, scor 2-0 pentru Otelul, din etapa a XI-a a Ligii I, ca jucatorii sai puteau termina partida neinvinsi si chiar victoriosi daca erau mai atenti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Nici sansa nu a fost de partea noastra. Puteam inscrie cel putin un gol, am avut doua bare, alte doua-trei situatii. Am primit doua goluri pe lipsa de atentie, de concentrare. Asta nu ia din meritele echipei gazda. Trebuie sa ne puna pe ginduri faptul ca nici cu Otopeni, nici in Cupa nu am reusit victorii. Trebuie sa avem alta fata daca ne dorim sa raminem in lupta pentru titlu. Nu dau nume, cert este ca daca aveam putina atentie se puteau evita golurile. Otelul a avut trei suturi si doua goluri. Sper sa ne revenim", a spus Lacatus.
Marius Lacatus a afirmat ca Steaua lupta in continuare pentru titlu: "E foarte greu, este o anumita distanta fata de Dinamo. Dar indiferent de rezultatul dintre CFR si Dinamo, nu inseamna ca nu mai sint sanse pentru titlu, urmeaza meciurile directe si daca vom avea rezultate pozitive, lupta se va duce pina la capat".
Antrenorul stelist a acuzat si absentele din tabara sa. "Bogdan Stancu a suferit o accidentare, a incercat de dimineata, dar nu a putut face fata si a ramas in afara lotului. Are o problema la glezna, sper sa nu fie ceva grav si sa se refaca repede. Sper sa nu fie ceva grav nici cu ceilalti, sa inceapa antrenamentele in zilele urmatoare. Fiecare jucator e important, iti doresti sa ai cit mai multe solutii. Din pacate, sint probleme pe care nu le putem evita, Dayro Moreno, Toja, au fost la nationala Columbiei, distanta lunga, nu puteau veni in timp util si sa fie si pregatiti", a comentat el.
Lacatus este increzator intr-o victorie in meciul de marti cu Olympique Lyon, din grupa F a Ligii Campionilor. "Putem cistiga. Jucatorii au demonstrat in trecut ca se pot concentra, cu efort si cu dorinta putem obtine rezultate bune. In Liga Campionilor, Steaua nu a dezamagit, desi se putea si mai mult", a spus el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii