Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu putin mai multa concentrare in joc Berceanu si Bratosin puteau schimba soarta partidei

Pentru prima data de cind a promovat in acest esalon, Viitorul se afla in zona retrogradarii. Dupa ce a fost invinsa pe teren propriu de satelitului echipei Farul, formatia pregatita de Sandu Minciu s-a inclinat si in fata FC-ului din Snagov, grupare la care din acest sezon evolueaza trei braileni, Bogos, Olenic si Rosu dar numai primul a intrat in joc in partea secunda a partidei.
Gazdele au inceput bine jocul si dupa ce au trimis o data mingea in bara portii lui Constandache prin Luca (min. 16) au mai irosit o ocazie de a deschide scorul zece minute mai tirziu prin Radulescu.
La rindul lor oaspetii au atacat prima data mai periculos in minutul 20 insa dupa centrarea lui Bratosin, Vioreanu a sutat prea slab pentru a-l invinge pe portarul gazdelor. Dobre (min.32, 41) si Baicu (min. 38) au ratat trei ocazii de a marca si la pauza FC Snagov avea avantaj de un gol, deoarece in minutul 40 Marian Florea a marcat direct din lovitura libera dupa ce fusese faultat de Berceanu la marginea careului mare.
La zece minute de la reluare Musat a alunecat, mingea a ajuns la Marian Radulescu si acesta, de la marginea careului mic l-a executat pe Constandache, min. 55: 2-0.
Dupa primirea celui de al doilea gol Viitorul Insuratei s-a masat cu tot efectivul in jumatatea adversa dar Bratosin (min. 60), Berceanu (min. 62) si Vicol (min. 65) nu au gasit cele mai bune solutii de a incheia cu succes tot atitea faze create de colegii lor.
Cea mai mare sansa de a inscrie macar golul de onoare a fost irosita de Bratosin in chiar ultimul minut de joc al partidei, reluare cu capul, din cinci metri in bratele portasrului advers.
Dupa aceasta noua infringere formatia din Insuratei se afla pe locurile 14-15, la egalitate cu adversara sa din runda urmatoare, CSM Rm. Sarat, formatie care mai are insa o restanta de disputat.

Viitorul: Constandache - Matei, Musat, Paraschiv, Bratosin - Preda, Vioreanu, Baicu, Balta (min. 69: Anghelina) - Dobre (min. 65: Vicol), Berceanu.
Categorie articol: 

Comentarii