Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu ghivecele de flori sub fustă! Un jandarm aflat în timpul liber a prins două persoane aflate la furat într-un magazin de bricolaj

* sâmbătă dimineaţă, un  jandarm aflat în timpul liber a reuşit să oprească furtul unor ghivece cu flori, de la un magazin de bricolaj din municipiul Brăila

 

 

 

Două persoane s-au apucat să sustragă ghivece cu flori, dintr-un magazin de bricolaj din municipiu, pe care le ascundeau sub fustă. Un jandarm a văzut totul şi i-a prins pe hoţi.

În cursul dimineţii de sâmbătă, 23 mai, un jandarm aflat în timpul liber a reuşit să oprească furtul unor ghivece cu flori. „Colegul nostru, Marius, se afla la cumpărături împreună cu familia sa şi, fără să stea pe gânduri, a intervenit pentru prinderea celor doi, un bărbat de 21 de ani şi o femeie de 53 de ani. Pentru că bărbatul a abandonat bunurile sustrase şi a încercat să scape de consecinţele penale ale faptei sale, Marius a fugit în urmărirea lui, fiind ajutat de agentul de pază al magazinului şi chiar de un trecător. Suspectul nu a reuşit să fugă prea departe, pentru că Marius l-a imobilizat la ieşirea din parcarea magazinului”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Brăila.

Membrii patrulei de jandarmerie sosiţi la faţa locului le-au întocmit acestora actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Categorie articol: 

Comentarii