Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cu Ferrari la pârnaie!

Auch!, asta chiar a durut. Adică deputatul Ferrari, gelatul Cristian Rizea, care o ardea numai în costume de 2500 de euro bucata, a fost condamnat la închisoare cu executare?! Noo, nu se poate aşa ceva!

În timpul cât a fost deputat  PSD Brăila, Cristian Rizea a reuşit să se facă extrem de antipatic. Felul lui de a fi, arogant şi plin de sine, i-a scos din pepeni pe brăileni. Rizea era nervos că măcar o dată pe lună trebuia să vină la Brăila (adică la ţară cum i se părea lui oraşul) ca să îl vadă alde Bunea Stancu că lucrează, că totuşi se implică în activitatea de partid. În restul timpului, Rizea stătea în Capitală, unde restaurantele arată altfel, dar şi traficul de influenţă parcă se face la un alt nivel. Apropo de trafic de influenţă şi de spălare de bani, fostul deputat Rizea tocmai a fost condamnat pentru astfel de fapte la 4 ani şi 8 luni de executare. E drept că hotărârea instanţei nu este definitivă, dar veştile nu sună bine deloc pentru Rizea.

Dacă o fi să ajungă la pârnaie, Rizea va trebui să găsească subiecte comune cu ceilalţi deţinuţi. Să simtă că trec mai repede cei aproape 5 ani de închisoare. Dar despre ce anume ar putea vorbi Rizea cu nişte hoţi mărunţi, care or fi furat şi ei un sac de murături din piaţă? Ştiu că de regulă foştii parlamentari căzuţi la puşcărie au parte de condiţii privilegiate după gratii, nefiind puşi la un loc cu ceilalţi deţinuţi, dar Rizea trebuie să fie pregătit pentru orice scenariu. Dacă se va apuca să le povestească deţinuţilor cum avea el Ferrari în libertate, cum făcea vacanţe în străinătate cu Generalul SRI Anaconda (o mai ţineţi minte pe g-ral Elena Istode, şefa acoperiţilor din SRI?) şi cum învârtea milioanele de euro, s-ar putea ca Rizea să aibă probleme după gratii. Nu de alta, dar am auzit că deţinuţii pun nişte taxe de protecţie ăstora care au bani, de ajung unii să îşi vândă tablourile de zeci de mii de euro ca să poată face plata. (Pârnae CARANFIL)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii